Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Citron- och vitchokladmousse med honungsbakad rabarber4 portionerHONUNGSBAKADE RABARBER4 st rabarberstjälkar1 st citron, saften1/2 dl strösocker1/2 dl honungSaltCITRON- OCH VIT CHOKLADMOUSSE200 g philadelphiaost 3 dl vispgrädde150 g vit choklad1 nypa salt1 msk citronsaft 1/2 dl rostad mandel 1 knippe myntablad
Gör så här1. Dela rabarbern i mindre bitar. Lägg i en ugnsform och häll över citron, strösocker, honung och en liten nypa salt. Ställ in i ugnen 175 grader i cirka 30 minuter tills de blivit mjuka.2. Vispa under tiden philadelphiaosten, smält den vita chokladen och vänd ner.3. Vispa upp vispgrädden och vänd samman smeterna. Tillsätt citronsaften. Lägg sedan upp rabarber och toppa med moussen och nötter.4. Garnera med ett blad mynta på toppen!

Citron- och vitchokladmousse med honungsbakad rabarber

Citron- och vit chokladmousse med honungsbakad rabarber
Ingredienser
4 portioner

HONUNGSBAKADE RABARBER
4 st rabarberstjälkar
1 st citron, saften
1/2 dl strösocker
1/2 dl honung
Salt

CITRON- OCH VIT CHOKLADMOUSSE
200 g philadelphiaost
3 dl vispgrädde
150 g vit choklad
1 nypa salt
1 msk citronsaft
1/2 dl rostad mandel
1 knippe myntablad

Gör så här

1. Dela rabarbern i mindre bitar. Lägg i en ugnsform och häll över citron, strösocker, honung och en liten nypa salt. Ställ in i ugnen 175 grader i cirka 30 minuter tills de blivit mjuka.
2. Vispa under tiden philadelphiaosten, smält den vita chokladen och vänd ner.
3. Vispa upp vispgrädden och vänd samman smeterna. Tillsätt citronsaften. Lägg sedan upp rabarber och toppa med moussen och nötter.
4. Garnera med ett blad mynta på toppen!