Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Pulled pork fajitasRecept av Johanna Cryer1 kg fläskkarré 1 msk malen spiskummin 1 msk rökt paprikapulver 1 tsk chiliflakes 0,5 tsk chilipulver 2 tsk salt1 msk mörkt muscovadosocker eller farinsocker 1 dl bbq-sås
Gör så härFörvärm ugnen till 220°C. Torka av fläsket med hushållspapper. Blanda det torra ingredienser och gnid in blandningen över fläskköttet.Rosta i 20 minuter, vänd och tillaga i ytterligare 10 minuter.Sänk temperaturen till 150°C. Täck fläskköttet med folien och fortsätt att långsamt steka i 4 1/2 till 5 timmar, och pensla det med de juicer som samlas i folien ungefär varje timme. Efter denna tid bör fläskköttet vara mycket mört och lätt att dra isär med en gaffel.Ta ut från ugnen och låt vila, täckt, i 20 minuter.Använd två gafflar för att riva köttet (i tillagningsjuicen) i stora bitar och blanda i den varma barbecue-såsen.Servera med stekt paprika, dina favorit grönsaker, färskkoriander, ris, salsa, guacamole och crème fraiche.

Pulled pork fajitas

Recept av Johanna Cryer
1 kg fläskkarré
1 msk malen spiskummin
1 msk rökt paprikapulver
1 tsk chiliflakes
0,5 tsk chilipulver
2 tsk salt
1 msk mörkt muscovadosocker eller farinsocker
1 dl bbq-sås
Image

Gör så här

  1. Förvärm ugnen till 220°C. Torka av fläsket med hushållspapper. Blanda det torra ingredienser och gnid in blandningen över fläskköttet.
  2. Rosta i 20 minuter, vänd och tillaga i ytterligare 10 minuter.
  3. Sänk temperaturen till 150°C. Täck fläskköttet med folien och fortsätt att långsamt steka i 4 1/2 till 5 timmar, och pensla det med de juicer som samlas i folien ungefär varje timme. Efter denna tid bör fläskköttet vara mycket mört och lätt att dra isär med en gaffel.
  4. Ta ut från ugnen och låt vila, täckt, i 20 minuter.
  5. Använd två gafflar för att riva köttet (i tillagningsjuicen) i stora bitar och blanda i den varma barbecue-såsen.
  6. Servera med stekt paprika, dina favorit grönsaker, färskkoriander, ris, salsa, guacamole och crème fraiche.