4 skivor ljust brödSmörRiven ost (gärna en blandning av t ex cheddar och gruyère)2 ananasringar2 skivor skinka1 tsk rörsocker1 msk japansk soja
Gör så här1. Värm smör på medelvärme i en stekpanna.2. Lägg i ananasringarna tillsammans med socker och soja. Stek tills det är karamelliserat, ungefär 4 minuter per sida.3. Hetta upp din paninigrill och smöra brödskivorna. Bygg mackan på den osmörade sidan.4. Fördela riven ost på två av brödskivorna. Lägg på skinka och ananas och avsluta med ett till lager ost. Avsluta med en brödskiva.5. Grilla mackan i paninigrillen, med smörsidorna ut, tills osten har smält och
brödet fått en gyllene yta.
Hawaiitoast deluxe
Ingredienser
4 skivor ljust bröd
Smör
Riven ost (gärna en blandning av t ex cheddar och gruyère)
2 ananasringar
2 skivor skinka
1 tsk rörsocker
1 msk japansk soja
Gör så här
1. Värm smör på medelvärme i en stekpanna.
2. Lägg i ananasringarna tillsammans med socker och soja. Stek tills det är karamelliserat, ungefär 4 minuter per sida.
3. Hetta upp din paninigrill och smöra brödskivorna. Bygg mackan på den osmörade sidan.
4. Fördela riven ost på två av brödskivorna. Lägg på skinka och ananas och avsluta med ett till lager ost. Avsluta med en brödskiva.
5. Grilla mackan i paninigrillen, med smörsidorna ut, tills osten har smält och
brödet fått en gyllene yta.
brödet fått en gyllene yta.