16 stRostbröd2 stora lökar1 msk socker1 msk balsamicovinäger1 klyfta vitlökSalt & peppar1 paket fetaost1 msk smörRosmarin
Feta & karamelliserad lök-toast
Recept av Johanna Cryer
16 st
Rostbröd
2 stora lökar
1 msk socker
1 msk balsamicovinäger
1 klyfta vitlök
Salt & peppar
1 paket fetaost
1 msk smör
Rosmarin
Gör så här
1. Skala och skiva löken. Fräs den i smör i en stekpanna på låg värme tills den mjuknat och fått lite färg, i ca 15-20 min.
2. Tillsätt socker, balsamicovinäger, vitlök och låt det karamelliseras på medelhög värme i några minuter. Smaka av löken med salt och peppar.
3. Rosta bröd och tryck ut 4 runda ringar ur skivorna.
4. Blanda fetaosten tills den är bredbar i en skål.
5. Toppa brödet med fetaost, karamelliserad lök och rosmarin.