Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Quesadillas i airfryer med kyckling och salsaRecept av Fredric StarkeboFör 2 personer200g kycklinglårfiléKryddor: Lök, vitlök, paprika, spiskummin1 msk olivolja2 st tortillas2 msk gräddfil6 st cocktailtomaterRödlök½ tsk vitvinsvinäger6 skivor inlagda jalapeños2 dl riven ostKoriander
Gör så här1. Blanda olivolja och kryddorna i en påse. Lägg sedan ner kycklingen för marinering, ca 1 timme.2. När kycklingen marinerat klart, lägg den i airfryern på 200 grader i 7 minuter. Ta ut dem när de är klara.3. Skär cocktailtomaterna, rödlöken och jalapeños i små bitar, lägg dem i en skål separat.4. Blanda sedan i lite olivolja, salt, peppar, koriander och vitvinsvinänger. Blanda runt.5. Skär kycklingen i små bitar.6. Lägg ett tortillabröd i botten av airfryern, lägg på hälften av osten och sedan kycklingen. Lägg sedan resten av osten ovan på kycklingen och sedan det andra tortillabrödet.7. Lägg in i airfryern i ca 5 minuter på 180 grader. Lägg gärna något bestick ovan på så att brödet inte åker upp8. Ta ut och servera med gräddfil!

Quesadillas i airfryer med kyckling och salsa

Quesadillas i airfryer med kyckling och salsa – enkel och smakrik vardagsfavorit
Dessa krispiga quesadillas fyllda med saftig kyckling, smält ost och en fräsch hemmagjord salsa blir snabbt en ny favorit. Med hjälp av airfryern får du perfekt tillagning på nolltid. Servera med en klick gräddfil för en komplett måltid som passar både vardag och helg!
Image
Ingredienser
Recept av Fredric Starkebo
För 2 personer
200g kycklinglårfilé
Kryddor: Lök, vitlök, paprika, spiskummin
1 msk olivolja
2 st tortillas
2 msk gräddfil
6 st cocktailtomater
Rödlök
½ tsk vitvinsvinäger
6 skivor inlagda jalapeños
2 dl riven ost
Koriander

Gör så här

1. Blanda olivolja och kryddorna i en påse. Lägg sedan ner kycklingen för marinering, ca 1 timme.
2. När kycklingen marinerat klart, lägg den i airfryern på 200 grader i 7 minuter. Ta ut dem när de är klara.
3. Skär cocktailtomaterna, rödlöken och jalapeños i små bitar, lägg dem i en skål separat.
4. Blanda sedan i lite olivolja, salt, peppar, koriander och vitvinsvinänger. Blanda runt.
5. Skär kycklingen i små bitar.
6. Lägg ett tortillabröd i botten av airfryern, lägg på hälften av osten och sedan kycklingen. Lägg sedan resten av osten ovan på kycklingen och sedan det andra tortillabrödet.
7. Lägg in i airfryern i ca 5 minuter på 180 grader. Lägg gärna något bestick ovan på så att brödet inte åker upp
8. Ta ut och servera med gräddfil!